Home  
 


WAT DOET PRIVATE VIEW TOURS?
Private View Tours organiseert en begeleidt excursies en partnerprogramma's in Amsterdam en de Randstad, voor bedrijven en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in excursies naar cultuur-historische bezienswaardigheden en richten ons op gezelschappen van 2 tot 20 personen. Elk programma wordt samengesteld op basis van de wensen en het budget van de klant.
Private View Tours biedt u flexibiliteit, exclusiviteit en maatwerk.

WANNEER SCHAKELT U ONS IN?
U wilt uw buitenlandse relaties laten proeven van de Nederlandse cultuur?
U heeft iets te vieren met uw medewerkers?
Het jaarlijkse uitstapje met het bestuur staat voor de deur?
U plant een familie-uitje ter ere van een 25-jarig huwelijk?
Wij stellen een passend programmma voor u samen en begeleiden het geheel. Profiteer van onze kennis en ervaring. Dat bespaart u vantevoren veel tijd en moeite. Op de dag zelf kunt u ongestoord genieten en alle aandacht geven aan uw gasten.

HOE WERKEN WIJ?
We gaan uit van uw wensen, de interesses van uw gasten en het beschikbare budget. Op basis hiervan brengen we een offerte uit en stellen we het programma samen. Daarin nemen we ook minder bekende bezienswaardigheden in Amsterdam en wijde omgeving op.
Indien gewenst, reserveren wij voor u een lunch of diner op een originele locatie. Wij werken alleen met kleine gezelschappen (van 2 tot 20 personen) en beschikken over veel kennis. Daardoor zijn we zeer flexibel. Eventueel kan het programma ter plekke worden aangepast aan speciale wensen of onvoorziene weersomstandigheden. Onze excursies worden in het Nederlands of Engels begeleid door een deskundige gids / gastvrouw.

T: (0)20 365 76 23
F: (0)20 365 76 24
E: meer weten?