Home  
 


DE MOGELIJKHEDEN
Ons uitgangspunt voor iedere opdracht is kwaliteit: een ontspannen en goed verzorgd dagje uit volgens uw wensen.

MUSEA
Een aantal interessante, minder bekende musea is alleen voor kleine gezelschappen goed toegankelijk. Daarom kunnen wij het pianolamuseum of het woonbotenmuseum in onze programma's opnemen, maar natuurlijk verzorgen wij ook een rondleiding in het Van Goghmuseum of langs de beroemde Hollandse Meesters in het Rijksmuseum.

STADSWANDELINGEN
Een stadswandeling valt met ieder programma te combineren. Er zijn veel mogelijkheden, van een wandeling door het middeleeuwse centrum of langs de 17e-eeuwse grachtengordel, tot een route waarin de verandering van het havengebied centraal staat.

RONDVAARTEN
Amsterdam is een stad van het water. Een rondvaart als onderdeel van het programma ligt dus voor de hand. U kunt weer kiezen: de lijndiensten van de grote rondvaartrederijen of een privétochtje in een authentieke salonboot uit het begin van de vorige eeuw.

THEMATISCHE EXCURSIES
Wij kunnen ook een dag voor u organiseren rond een bepaald thema. Het Hollandse polderlandschap, waterhuishouding, de Gouden Eeuw in Amsterdam of de landhuizen aan de Vecht behoren tot de mogelijkheden.

OOK BUITEN AMSTERDAM
Onze excursies beperken zich niet tot de hoofdstad. Een bezoek aan de Keukenhof combineren wij bijvoorbeeld graag met een rondleiding door het Frans Halsmuseum of een stadswandeling in Haarlem. Van de geschiedenis van de VOC laten wij u graag iets zien in Hoorn en Enkhuizen en als u met ons Graft en De Rijp bezoekt, ziet u het Hollandse polderlandschap op zijn mooist.

T: (0)20 365 76 23
F: (0)20 365 76 24
E: meer weten?